Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne baba aile görmek

Rüyada anne baba aile görmek

Rüyada anne baba aile görmek yeni bir haneye sahip olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret eder.

Rüyada anne baba aile gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada anne baba aile görmek bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını ve ailesini görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına inanılır.

Rüyada anne baba boşanması görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın öldüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanı görmek borca batacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, ekmeğinin de artacağına alamet eder.

Rüyada anne babanın düğününü görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments