Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanı görmek

Rüyada anne ve babanı görmek

Rüyada anne ve babanı görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sıkılacağı bir haber almaya, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, evlerine dünürcü geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanı gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, geriye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada anne ve babayı öpmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba ve anne görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, zorlukların günden güne artacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen anne ve baba görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada anne baba abi görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada anne babayı uyurken görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın hacca gittiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, zorlukların giderileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments