Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını ve ailesini görmek

Rüyada babasını ve ailesini görmek

Rüyada babasını ve ailesini görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalettir.

Rüyada babasını ve ailesini gördüyseniz:

  • Hasta ziyaretleri gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada babasını ve ailesini görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hedeflerini tutturacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba aile görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hayat boyu desteği olacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık bir aile görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, yeni bir iş bulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene ailesi görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin ailesini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, muradın yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ailenin öldüğünü görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments