Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada anne ve babasının barıştığını gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada anneyle babanın barıştığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada anne ve babasının barıştığını görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın barıştığını görmek sıkıntılarını çözeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek kafasının boşalacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın hacca gittiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneni babanı görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının ilişkiye girdiğini görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne baba ölmüş görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments