Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını gördüyseniz:

  • İlgi alanınızı paylaşan kişilerin desteğiyle bir fikrinizin peşinden gitmeniz ortaklığa olanak sağlayabilir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak zor durumların biteceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına inanılır.

Rüyada dermansız hastalığa yakalanmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin hastalığa yakalandığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hastalığa yakalanmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, spora başlayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments