Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerken timsah görmek

Rüyada yüzerken timsah görmek

Rüyada yüzerken timsah görmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, işinden ekmeğinden olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek başarılarının sürekli olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek mallarının eksileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı yüzerken görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüzerken timsah görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzen timsah görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah beslemek huzursuz geçen günlerin biteceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments