Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı yüzerken görmek

Rüyada timsahı yüzerken görmek

Rüyada timsahı yüzerken görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, planlı ve programlı davranacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı yüzerken gördüyseniz:

  • Diğerlerini hafife almamanızda fayda var.

Rüyada yüzerken timsah görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzen timsah görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Rüyada timsahı yüzerken görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada yavru timsah beslemek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments