Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin uçurum görmek

Rüyada derin uçurum görmek

Rüyada derin uçurum görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, hep yerinde sayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada derin uçurum gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Rüyada derin uçurum görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok derin uçurum görmek adını kirleteceğine, sorumluluk alacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalet eder.

Rüyada derin sulardan geçmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alında derin çizgi görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin sudan çıkmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada derin suda boğulmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada derin sudan korkmak eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada derin dondurucu görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments