Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında derin çizgi görmek

Rüyada alında derin çizgi görmek

Rüyada alında derin çizgi görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, önemli işler yapacağına işarettir.

Rüyada alında derin çizgi gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada alında derin çizgi görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, sorunları başarıyla çözmeye yorulur.

Rüyada alında çizgi görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada alında saç görmek umutlarını kaybedeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alında yara görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rehin alınmak geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta rehin alınmak büyük borçlar alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada omzuna alınmak borçların kapanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada alında şişlik görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments