Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok derin uçurum görmek

Rüyada çok derin uçurum görmek

Rüyada çok derin uçurum görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada çok derin uçurum gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Rüyada derin uçurum görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada çok derin uçurum görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada derin denizden korkmak geleceğe dair planlar yapacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada derin sudan korkmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada çok derin çukur görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada çok derin deniz görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin bir kuyu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada derin akarsu görmek güzel bir evliliğe, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments