Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu sudan çıkmak

Rüyada çamurlu sudan çıkmak

Rüyada çamurlu sudan çıkmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin düşüncelerini onaylamamanız durumunda çok fazla aykırı ses işitilebilir.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada çamurlu sudan atlamak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada çamurlu sudan kaçmak yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin dara düşmeyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalettir.

Rüyada sudan çıkmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kolay yollardan kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli sudan çıkmak rahat bir hayat sürüleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada derin sudan çıkmak rahat bir hayatı olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments