Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli sudan çıkmak

Rüyada kirli sudan çıkmak

Rüyada kirli sudan çıkmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ticaret ehli kişi olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kirli sudan çıkmak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada kirli sudan çıkmak niyetlendiği işlere gireceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kirli sudan geçmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sudan çıkmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada sudan çıkmak hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli merdiven çıkmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, içinin huzurla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan eşya çıkarmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, borcunun çok olacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada sudan geçmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emel

Merhaba ben rüyamda iş yerindeymişim birden içeri kirli bulanık su sanki lagm suyu gibi su gelmeye başlıyor nerden geldiğini anlayamıyorum bir bakıyorum 2 tane taze somun ekmeği biri bir yerde diğeri başka yerde o pis suda ekmekler ıslanıyor lar ben gidip ekmekleri sudan çıkartıp masanın üzerine koyuyorum ve o sıradada bu ekmekler artık yenmez diyorum ve uyandım şimdiden teşekkürler yorumunuz için