Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan çıkmak

Rüyada sudan çıkmak

Rüyada sudan çıkmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kimseyle konuşmayacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sudan çıkmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada derin sudan çıkmak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli sudan çıkmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sudan çıkmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada sudan taş çıkarmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan atlamak yatırımlarının kar getireceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalettir.

Rüyada sudan çıkmış balık görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments