Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin olmayan suda yüzmek

Rüyada derin olmayan suda yüzmek

Rüyada derin olmayan suda yüzmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Rüyada derin bir suda yüzmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin suda boğulmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi derini yüzmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada derin bir denizde yüzmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Rüyada derin akarsuda yüzmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işlerinin başarılı olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada derinlere yüzmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments