Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir suda yüzmek

Rüyada derin bir suda yüzmek

Rüyada derin bir suda yüzmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada derin bir suda yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin bir suda yüzmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada derin suda boğulmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada derin denizde yüzmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada derinlere yüzmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada derin bir denizde yüzmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments