Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir çukura düşmek

Rüyada derin bir çukura düşmek

Rüyada derin bir çukura düşmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düşmek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada derin çukura düşmek sorunları ortadan kaldıracağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düşmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok derin çukur görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada derin çukur kazmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada derin bir çukur görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bahtın açık olmasına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin olmayan suya düşmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada derin kuyuya düşmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments