Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin bir yere düşmek

Rüyada derin bir yere düşmek

Rüyada derin bir yere düşmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada derin bir yere düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Rüyada derin bir yere düşmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada derin suya düşmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada derin kuyuya düşmek evin kasasına giren gelirin artacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada derin bir çukura düşmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, mutluluk dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada derin olmayan suya düşmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada derin bir suya düşmek kimseye borçlanmayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Rüyada derin çukura düşmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments