Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereyi bulanık görmek

Rüyada dereyi bulanık görmek

Rüyada dereyi bulanık görmek işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, dolandırılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada dereyi bulanık gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Rüyada dereyi bulanık görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek bol dua edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık dereden geçmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada derede bulanık su görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık dere görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments