Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede bulanık su görmek

Rüyada derede bulanık su görmek

Rüyada derede bulanık su görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, belalardan korunacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada derede bulanık su gördüyseniz:

  • Partnerinizi olduğu gibi kabul ederseniz içinizde çok başka güzel duygular da uyanabilir.

Rüyada derede bulanık su görmek işlerinin bu sayede açılacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine işarettir.

Rüyada bulanık dereye görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık dere görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Rüyada bulanık derede balık tutmak çok güzel günler görüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada dereyi bulanık görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulanık dereden geçmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments