Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık dereye görmek

Rüyada bulanık dereye görmek

Rüyada bulanık dereye görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, zorluklarının kalmayacağına, problemleri teker teker çözeceğine delalettir.

Rüyada bulanık dereye gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada derede bulanık su görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık derede yüzmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereyi bulanık görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye düşmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, günah işlemekten korunacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık dereden geçmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada bulanık derede balık tutmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, iş yeri sahibi olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık dere görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık dereye görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments