Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık derede yüzmek

Rüyada bulanık derede yüzmek

Rüyada bulanık derede yüzmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, esenlik bulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık derede yüzmek gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada bulanık derede yüzmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada derede bulanık su görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık dere görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye görmek fenalıkta bulunmaya, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık dereye düşmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereyi bulanık görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık dereden geçmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, kısmetli bir işe atılmaya, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments