Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık dere görmek

Rüyada bulanık dere görmek

Rüyada bulanık dere görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, acı tecrübeler edineceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, kazancının bol olacağına yorulur.

Rüyada bulanık dere gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin yeniden değerlendirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bulanık dereye düşmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada bulanık dereden geçmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık dereye görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dereyi bulanık görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına işaret eder.

Rüyada derede bulanık su görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada bulanık derede yüzmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık dere görmek bir koyduğu işten üç alacağına, ibadete ağırlık verileceğine, dertlerin bölüşüleceğine delalettir.

Rüyada bulanık derede balık tutmak dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments