Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede ördek görmek

Rüyada derede ördek görmek

Rüyada derede ördek görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rakipsiz hale geleceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada derede ördek gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada derede ördek görmek yaşamının uzun olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yavru sarı ördek görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ördek görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ördek avlamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işarettir.

Rüyada ördek kaz görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, aç kalacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kolaylık sağlayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vahşi ördek görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments