Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kaz görmek

Rüyada ördek kaz görmek

Rüyada ördek kaz görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kaz gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada kaz yada ördek görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek kaz görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek ve kaz görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada kaz tüyü yolmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalettir.

Rüyada kaz yemek kafasının rahat olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kaz görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, toparlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments