Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sorunlarının yakında biteceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada ördeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinde kara geçeceğine, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan ördek görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan ördek yakalamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek düşmanların barışacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments