Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ördek avlamak

Rüyada yeşil ördek avlamak

Rüyada yeşil ördek avlamak birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, renk ve eğlence geleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek avlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda seçim yapmak istiyorsanız zamana ihtiyacınız var.

Rüyada yeşil ördek avlamak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada ördek avlamak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Rüyada yabani ördek avlamak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Rüyada denizde ördek avlamak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kötü sözler duylacağına delalettir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, büyük adımlar atılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine yorulur.

Rüyada yeşil ördek görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, onun zamanını çalacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulur.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments