Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere ve köprü görmek

Rüyada dere ve köprü görmek

Rüyada dere ve köprü görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sabrını zorlayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Rüyada dere ve köprü gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada dere üzerinde köprü görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere ve köprü görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada uzun köprüden geçmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada camdan köprü görmek zaaflarına kapılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipten köprü görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına yorulur.

Rüyada dar bir köprüden geçmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments