Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere üzerinde köprü görmek

Rüyada dere üzerinde köprü görmek

Rüyada dere üzerinde köprü görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, takdir toplayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada dere üzerinde köprü gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada dere üzerinde köprü görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işarettir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek stresli bir ortama gireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere ve köprü görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Rüyada asmalı köprü görmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada asma köprüden düşmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kendini köprüde görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ortağından ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir köprüden geçmek sahip olduğu nimetin artacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments