Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipten köprü görmek

Rüyada ipten köprü görmek

Rüyada ipten köprü görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ipten köprü gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada ipten köprü görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına rivayet eder.

Rüyada ip köprüde yürümek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Rüyada ip köprü görmek hasta ise bakacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek işlerinin gelişme göstereceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada altından su akan köprüden geçmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada karlı köprü görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada dar köprü görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada taş köprüde yürümek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments