Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş nehir görmek

Rüyada donmuş nehir görmek

Rüyada donmuş nehir görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hep dinç ve genç kalacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada donmuş nehir gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada donmuş nehir görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada donuz görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada don lastik görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada donarak ölmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada donan birini görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı don görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada donlara doldurmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş çiğ et görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments