Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir dere görmek

Rüyada nehir dere görmek

Rüyada nehir dere görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulur.

Rüyada nehir dere gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Rüyada dere nehir görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir dere görmek saadete ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Rüyada nehir taşkını görmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada nehir üstünde uçmak kazancın artacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde yıkanmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde yüzdüğünü görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments