Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kazmak

Rüyada dere kazmak

Rüyada dere kazmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulur.

Rüyada dere kazmak gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada dere kazmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanal kazmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada mezar yeri kazmak yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarını kazmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada dağı kazmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine delalet eder.

Rüyada eve mezar kazmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada yeni mezar kazmak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sıkıntılarını atacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada kum kazmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments