Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremi izlemek

Rüyada depremi izlemek

Rüyada depremi izlemek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına yorulur.

Rüyada depremi izlemek gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada deprem izlemek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremi izlemek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi izlemek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada pencereden izlemek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini izlemek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada kavga izlediğini görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, düşmanını alt edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seli izlemek aksiliklerin aşılacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, aile içinde husumet gelişeceğine yorulur.

Rüyada güneşi izlemek büyük sıkıntıları olmayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments