Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem izlemek

Rüyada deprem izlemek

Rüyada deprem izlemek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem izlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Rüyada deprem izlemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremi izlemek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tribünde maç izlemek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada yüksekten izlemek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada defile izlemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kendi ölümünü izlemek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada film izlemek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalettir.

Rüyada ilişkiye girenleri izlemek ticaret ehli olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments