Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga izlediğini görmek

Rüyada kavga izlediğini görmek

Rüyada kavga izlediğini görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sıkıntısının biteceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga izlediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada kavga izlediğini görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada köpek kavgası izlemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, daha kötü günler yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kavga edenleri izlemek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada kavga izlemek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kavgayı izlemek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini film izlemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada yağmuru izlemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada ateşi izlemek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments