Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencereden izlemek

Rüyada pencereden izlemek

Rüyada pencereden izlemek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, rütbesinin artacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bir ömür olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pencereden izlemek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada pencereden izlemek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, önün açılacağına delalet eder.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek aile bireylerinin arasının açılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada pencereden yağmuru izlemek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, her zaman neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada pencereden dışarıyı izlemek şansının da açık olacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi izlemek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda film izlemek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin batışını izlemek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kar yağmasını izlemek ne yöne gideceğine, sermaye elde edeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments