Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi izlemek

Rüyada sevgiliyi izlemek

Rüyada sevgiliyi izlemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi izlemek gördüyseniz:

  • Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle film izlemek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi izlemek helal ve geniş rızık elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulur.

Rüyada basket maçı izlemek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ay tutulmasını izlemek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işlerin günden güne bozulacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini televizyonda izlemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada film izlediğini görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada müstehcen film izlemek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments