Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşi izlemek

Rüyada güneşi izlemek

Rüyada güneşi izlemek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hile ile mal elde edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına rivayet eder.

Rüyada güneşi izlemek gördüyseniz:

  • Evinizde çalışmalarınızı destekleyen değişiklikler yapabilir veya evden yürütebileceğiniz ek işler bulabilirsiniz.

Rüyada güneşi izlemek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada güneş batışını izlemek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin doğmasını izlemek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş tutulmasını izlemek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, hayırlı işlere girileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin batışını izlemek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, umutlarının biteceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğuşunu izlemek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kavga izlemek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Rüyada defile izlemek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments