Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremi beklemek

Rüyada depremi beklemek

Rüyada depremi beklemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, merdiven atlayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada depremi beklemek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada deprem beklemek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine işarettir.

Rüyada deprem olacağını beklemek kazançlı bir işin başına geçileceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olmasını beklemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada depremi beklemek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, ihanet göreceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada otogarda otobüs beklemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ölümü beklemek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments