Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem beklemek

Rüyada deprem beklemek

Rüyada deprem beklemek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, el açmayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem beklemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde hem şanslı, hem şanssızsınız.

Rüyada deprem beklemek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, iyi geçineceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada deprem olacağını beklemek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet eder.

Rüyada depremi beklemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olmasını beklemek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj beklemek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada doktor sırası beklemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada anneyi beklemek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet dairesinde beklemek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments