Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ölümü beklemek

Rüyada kendi ölümü beklemek

Rüyada kendi ölümü beklemek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi ölümü beklemek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Rüyada kendi ölümü beklemek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölümünü beklediğini görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölümü beklemek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm saatini beklemek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada ölümü beklediğini görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada ölüm sırası beklemek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm beklemek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments