Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olmasını beklemek

Rüyada deprem olmasını beklemek

Rüyada deprem olmasını beklemek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olmasını beklemek gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada depremi beklemek rızkının da genişleyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem beklemek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada deprem olmasını beklemek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını beklemek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren beklemek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada haber beklemek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cuma namazını beklemek fesada ve haksızlığa karışacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada telefon beklemek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments