Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olacağını beklemek

Rüyada deprem olacağını beklemek

Rüyada deprem olacağını beklemek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, yardımın alınacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada deprem olacağını beklemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada depremi beklemek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada deprem olmasını beklemek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, haklılığının anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada deprem beklemek aileden ayrı kalınacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olacağını beklemek başarılarının sürekli olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada beklediğini görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

Rüyada mezarın başında beklemek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon beklemek işlerinin hızlanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mesaj beklemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments