Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada depremden sağ çıktığını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ gözünün kör olduğunu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada sağ gözünü açamamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sağ gözünü görmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sağ göz görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zor zamanların biteceğine, işlerin eski haline döneceğine işaret eder.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek huzurunun kaçacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments