Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, refah düzeyinin düşeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, aşama göstermeyeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremde caminin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine inanılır.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, patron olunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments