Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulur.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, azap çektiğine delalet eder.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments