Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kazancının iki kat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments