Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada minare yıkılması görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare yıkılmak yaşadığı zorluğun biteceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan minare görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments