Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hidayete ereceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına işaret eder.

Rüyada deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yenilenme yaşayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin depremden yıkıldığını görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına yorulur.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, dertlerin başlayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahmut karana

Rüyamda komşumun berber dükkanında oturuyordum..birden deprem oldu ve biz dükkandan düşe kalka çıktık..dışarı çıktığımda kendi evimin yıkıldığını gördüm..

Bilal

Merhaba ben ruyamda olumla evin terasindaydim birden deprem oldugunu anladim ve evimin yana dogru yattigini gordum olumla birlikte komsunun kiremitlerinin ustune atladik bn olumu siki siki tuttum ikimizede bi zarar gelmedi sonra eve girdik baktim evin duvarlarinda yikik ve catlaklar var snra bu catlaklardan oluk oluk temiz su akmaya basladigini gordum evim iki katli benim tavanimdan akan su alt katinda içine akiyordu yorumunuz icin teşekkürler simdiden