Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına inanılır.

Rüyada depremde evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremden evin yıkıldığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada depremde kendi evinin yıkıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine delalettir.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde evin yıkılmasını görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkın artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments